Læs om os

Om Ke-Tek

Firmaet startede som enkeltmands virksomhed, men henblik på service og rapartion af vindmøller. Men en ny kunde skulle bruge en mand til nedbrydning og derefter blev det den branche da der var fyldt med udfordninger og spænde arbejdsopgaver. 

Flere folk kom til og kunden have et ønske om værktøj og udstyr med indlejet. Efter hånden havde vi så meget udstyr og grej som ikke blev brugt hele tiden, så vil valgte at leje det ud til venner og bekendte som efterspurgte de forskellige værktøjer og maskiner, der af kom udlejnings delen som startede så smådt op i 2017 og en hjemmeside i slut 2018.

Vi udlejer alt inden for maskiner og mandskab.

Vi udlejer alt inden for maskiner og udstyr. Det vi ikke selv har, skaffer vi hos vores partnere. Har du ønsker til noget bestemt udstyr eller maskiner til vores gode priser, kigger vi på hvad folk efterspørger og køber løbende Udstyr/maskiner hjem efter disse behov. Dette kan ønskes på mailen under kontakt og  kontakt kundeservice eller på telefon 28944907.

Vi har mandskab inden for følgende brancher:

  • Entrapenør, Rail (Banearbejde), Belægning, Nedbrydning, Sanering.
  • Håndfolk, Maskinføre, Rail Maskinføre, Støbere, Brolæggere, Gartner.
  • Grøn arbejdskraft inden for div fag kan også lade sig gøre.
  • Se mere under personale udlejning.

Derfor skal du vælge os

Vores værdier

Vi er et firma i udvikling og går kun efter kvalitet, uanset om det er en maskine til udlejning eller en mand der har hænderne skruet rigtig på.

Firmaet er Grundlagt i 2012 og vi har overenskomst med Dansk Byggeri. vores ansatte har ordnet forhold og vi kan levere samlet komplette løsninger som fek.s Arbejds mand+kassebil+værktøj+maskine mm.

Vi bruger som Hovedregl kun dansk arbejdskraft som er nem og forstå og komonikere med.